Original Mineral

Jag har valt att arbeta med O&M i både färg, hårvård och styling. Hårfärgen är uppbyggd helt utan onödiga kemikalier och de erbjuder rena hårvårdsprodukter. Bra för mig, bra för er och bra för miljön!

Olaplex

För att ge mina kunder den absolut bästa kvalitén och servicen har jag valt att tillsätta Olaplex i alla kemiska behandlingar. Olaplex är den enda produkten på marknaden som skyddar och reparerar hårets svavelbindningar. 

Dessa bindningar tar annars lätt skada vid till exempel färgning eller vid användade av värmeverktyg såsom plattång. Ditt behandlade hår kommer nu att kännas som nytt! 

Hairtalk

Marknadens mest skonsamma extensions. Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framför allt tejp-systemet och deras patenterade fästen, samt att håret är av högsta kvalitet. Håret är perfekt för dig som vill förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en mer skonsam färgförändring. Möjligheterna är verkligen oändliga!

Inika

100% naturlig hudvårdande makeup från Australien. Inika är både ekologiskt samt vegancertifierat och märket kompromissar inte med vare sig naturen, människan eller kvaliteten.

Skapa din hemsida gratis!