Original Mineral

Jag har valt att arbeta med O&M i både färg, hårvård och styling. Hårfärgen är uppbyggd helt utan onödiga kemikalier och de erbjuder rena hårvårdsprodukter. Bra för mig, bra för er och bra för miljön!

Olaplex

För att ge mina kunder den absolut bästa kvalitén och servicen har jag valt att tillsätta Olaplex i alla kemiska behandlingar. Olaplex är den enda produkten på marknaden som skyddar och reparerar hårets svavelbindningar. 

Dessa bindningar tar annars lätt skada vid till exempel färgning eller vid användade av värmeverktyg såsom plattång. Ditt behandlade hår kommer nu att kännas som nytt! 

Hairtalk

Marknadens mest skonsamma extensions. Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framför allt tejp-systemet och deras patenterade fästen, samt att håret är av högsta kvalitet. Håret är perfekt för dig som vill förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en mer skonsam färgförändring. Möjligheterna är verkligen oändliga!

Youngblood

Jag upptäckte Youngblood när jag själv letade efter en makeup som passade min känsliga hy. Det är ett 100 procent rent mineralsmink utvecklat av hudterapeuten Pauline Youngblood. Trots att makeupen är otroligt skonsam mot hyn är pigmenten så rika att jag utan problem täckt både ärr och rodnader.
De rika pigmenten gör att du vid dagligt användande endast behöver en minimal mängd, vilket gör produkterna väldigt dryga.
Dessa egenskaper gör att jag numera uteslutande använder detta märke, vid såväl bröllop som filminspelningar..

Skapa din hemsida gratis!