Karolina Haag

Ägare, frisör med mästarbrev, diplomerad makeupartist

Jag är en glad frisörmästare och makeupartist som även älskar att resa och springa maraton.

Min frisörutbildning gick jag på Anders Ljungsteds Gymnasium i Linköping och jag har gesällbrev sedan 2005 samt mästarbrev sedan 2014.

2010 flyttade jag till Stockholm och passade då på att utbilda mig till makeupartist på Makeupstudion. En vidareutbildning som jag verkligen inte har ångrat och mitt jobb känns nu mer komplett.


Kunden i fokus

Ett besök hos mig är aldrig bara en enkel klippning, det är din stund för avkoppling. Slå dig ner i stolen efter en lång arbetsdag och njut av gott nypressat kaffe och en pralin gjord av en chokladmästare. 

Dricker du inte kaffe? Inga problem, jag erbjuder ett stort utbud av te. Alla noga utvalda av mig och de flesta inköpta i Kina.  


Fika

Föredrar du ljus-. mellan- eller mörkrost? Du väljer helt själv vad du vill ha! Allt kaffe är självklart ekologiskt och fairtrade. 

Sugen på något sött? Låt mig bjuda dig på en chokladpralin! Mina favoritpraliner tillverkas av Labys i Hedemora. Det verkar inte bara vara jag som uppskattar dem, VM-silver 2019 talar sitt tydliga språk. 

Grönt eller svart? Mitt stora te-intresse återspeglas i salongens utbud av teer. Allt från grönt, lätt Longjing till fylligt 13-årigt Pu'er. Jag har något för alla smaker.

Skapa din hemsida gratis!